Smart Connections FD-Gazellen 2020

Wij ontvingen vandaag een superleuk bericht van het Financieele Dagblad:

‘Gefeliciteerd! Smart Connections is één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Daarmee bent u FD Gazelle 2020.

Smart Connections groeit door - voor 4e jaar op rij FD Gazelle

FD Gazelle Awards

Elk jaar reikt het Financieel Dagblad de FD Gazelle Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Bedrijven die de afgelopen drie jaar een bovengemiddelde groei hebben laten zien, financieel gezond zijn en over uitmuntend en innovatief ondernemerschap beschikken. De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de zeventiende keer uitgereikt. 

Smart Connections 4 jaar op rij FD Gazelle

Aart Leenaars, directeur Smart Connections:“Voor de vierde keer op rij mogen wij ons FD Gazelle noemen, geweldig! Ik ben trots op het team en onze groei. Wij geloven er heilig in dat ondernemingen succesvoller zijn – en hun klanten gelukkiger – als ze hun klant centraal stellen. Dat geldt in deze coronacrisis nog meer dan ooit tevoren.

Meer klantwaarde realiseren

Wij helpen onze opdrachtgevers daarom met een 360°-aanpak om klanten beter te begrijpen, relevante klantproposities te ontwikkelen en klanten een optimale customer experience te laten ervaren. Wij gaan verder dan alleen advies en helpen ook met praktische ondersteuning (zoals recruitment, interim en detachering), slimme tools (zoals CRM-software en marketing automation tools) en handige services (zoals slimme klantinteractieprogramma’s). Ruim 100 grote en kleine organisaties in uiteenlopende sectoren als ledenorganisaties, cultuur, zakelijke dienstverlening, handel & industrie, vervoer en not-for-profit mogen wij nu al ondersteunen. En we groeien gewoon door.

Wil jij ook groeien?

Benieuwd naar onze aanpak? Of wil je vrijblijvend je vraagstuk of situatie met ons bespreken? Je bent van harte welkom voor een videocall. En zodra het weer kan nodigen we je graag uit voor een kop koffie in ons inspirerende kantoor in Creative Valley, Utrecht. Bel ons op 030-2209797 of stuur ons een berichtje.