Klant centraal

Klant centraal

Je wilt belangrijker worden voor je klanten. Volgens ons is dat een teamprestatie. Dus moeten alle neuzen dezelfde kant op: in de richting van de klant. Met een gedeeld begrip van de klant, wordt het namelijk makkelijker om samen het verschil te maken.

Beter begrijpen = beter bedienen

Door het geluid van de klant naar binnen te halen geven we richting aan verbeteringen waar de klant ook wat van merkt. Die bedenken we samen met je collega’s. Want meedenken is meedoen.

Waardevolle verbeteringen

We inspireren je organisatie met écht klantinzicht. We begeleiden je vervolgens stap voor stap bij het bedenken, prioriteren en realiseren van wat nodig is om belangrijker te worden voor je klanten.

Transformatie

Transformatie

Klantgerichter werken? De klant centraal? Je organisatie data-driven maken? Veranderen is niet altijd even makkelijk. Of het om een grootschalige transformatie gaat of het implementeren van een nieuwe manier van werken, wij helpen je om er een succes van te maken.

Succesvol verbeteren

Mensen willen graag verbeteren, maar liever niet veranderen. Toch is je succes daarvan afhankelijk. Steun binnen de directie, draagvlak binnen het management, betrokkenheid van de medewerkers. De zachte kant van je verbeterinitiatief. Uiteindelijk is dit een van je grootste succesfactoren, want betrokken medewerkers zijn cruciaal voor blijvend succes.

Alle neuzen dezelfde kant op

Onze adviseurs helpen je om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. Een stip op de horizon om je mensen warm te maken voor de verandering. En een heldere roadmap hoe daar te komen. Met een gestructureerde aanpak zorgen we voor draagvlak en energie, zodat jouw verandering ook echt een verbetering wordt.

Professionals (tijdelijk of vast)

Professionals (tijdelijk of vast)

Verbeteren of versnellen op het gebied van customer engagement gaat soms beter met nieuwe collega’s. Maar dat moeten dan wel de juiste mensen zijn. Wij kennen ze en helpen je graag.

De juiste persoon op de juiste plaats

Wij kennen de markt van customer engagement, marketing en CRM als geen ander. We zitten tenslotte ook zelf al vele jaren in het vak. Dus begrijpen we dat het om meer dan werkervaring en competenties draait. Daarom kennen we kandidaten persoonlijk en selecteren we met jouw uitdaging in ons achterhoofd. Zoek je een nieuwe collega? Laat het ons weten. We helpen je graag.

Ook voor interim

Heb je snel iemand nodig voor een project of tijdelijke vervanging? Wij hebben een netwerk van ervaren interim professionals, freelancers en jong talent voor alle functies op het gebied van customer engagement, marketing en CRM. We detacheren zowel onze eigen talenten als zelfstandige professionals uit ons netwerk van associates. Dus of je nu een dynamische starter zoekt of een ervaren interim professional, we helpen je snel aan de juiste persoon. Geef ons jullie vraag en we gaan gelijk voor je aan de slag!