030-2209796

CRM Software Selecteren

CRM-softwareselectie kan best complex zijn met meer dan 200 aanbieders in de Nederlandse markt. Wij geven onafhankelijk advies en begeleiden het selectietraject.

CRM software selecteren kan een lastige opgave zijn. Wij hebben veel ervaring met en kennis van de meest gangbare CRM-pakketten. In combinatie met ons heldere stappenplan voor het selecteren van CRM-software komen we snel tot de juiste keuze. Ons positie is strikt onafhankelijk: we hebben geen voorkeur en accepteren geen vergoedingen van CRM-softwareleveranciers. Hierdoor ben je verzekerd van een objectief advies.

Gestructureerde aanpak voor CRM-software selectie

In CRM-software selectietrajecten hanteren wij een aanpak waarbij het klantinteractieproces centraal staat. Hiervan leiden we de requirements voor de CRM-software af. In een of meer workshops brengen we de functionaliteiten helder in kaart. Wij hanteren hiervoor een gestructureerde aanpak, die het vergelijken van de – meer dan 200 – CRM-systemen die er op de markt verkrijgbaar zijn een stuk eenvoudiger maakt. Met een request for information (RFI) en een request for proposal (RFP) selecteren we het CRM-pakket dat het beste bij je past.

Wil je onafhankelijke ondersteuning bij het selecteren van een CRM-oplossing die het beste bij je past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

CRM-software selecteren?

Hoe kies je uit meer dan 200 CRM-pakketten de beste oplossing? Lees het CRM-software handboek met alle informatie die je nodig hebt om de beste CRM-software voor jouw organisatie te selecteren. Mét uitgebreid stappenplan!

 

Lees nu alle ins en outs >>

Ontvang tips en adviezen in je inbox