CRM Software Selecteren

CRM software selecteren kan een lastige opgave zijn. Wij hebben veel ervaring met en kennis van de meest gangbare CRM-pakketten. In combinatie met ons heldere stappenplan voor het selecteren van CRM-software komen we snel tot de juiste keuze. Ons positie is strikt onafhankelijk: we hebben geen voorkeur en accepteren geen vergoedingen van CRM-softwareleveranciers. Hierdoor ben je verzekerd van een objectief advies.

Gestructureerde aanpak voor CRM-software selectie

In CRM-software selectietrajecten hanteren wij een aanpak waarbij het klantinteractieproces centraal staat. Hiervan leiden we de requirements voor de CRM-software af. In een of meer workshops brengen we de functionaliteiten helder in kaart. Wij hanteren hiervoor een gestructureerde aanpak, die het vergelijken van de – meer dan 200 – CRM-systemen die er op de markt verkrijgbaar zijn een stuk eenvoudiger maakt. Met een request for information (RFI) en een request for proposal (RFP) selecteren we het CRM-pakket dat het beste bij je past.

Wil je onafhankelijke ondersteuning bij het selecteren van een CRM-oplossing die het beste bij je past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Succesvol CRM vereist succesvol veranderen

Meer dan de helft van alle CRM-initiatieven mislukt. Waar komt het verschil tussen succes en mislukking vandaan? Download het e-book ‘Succesvol CRM vereist succesvol veranderen’ en ontdek de succes- en faalfactoren van CRM, zodat je goed voorbereid je CRM-traject in gaat.

Handboek voor het selecteren van een CRM-systeem

Waar kunnen we je nog meer mee van dienst zijn?