Marketing Automation Tools Selecteren

Het selecteren van de beste marketing automation oplossing is geen sinecure. Wij hebben veel ervaring en kennis van de meest gangbare marketing automation software. In combinatie met ons heldere stappenplan voor het selecteren van marketing automation software komen we snel tot de juiste keuze. Onze positie is strikt onafhankelijk: we hebben geen voorkeur en accepteren geen vergoedingen van marketing automation softwareleveranciers. Hierdoor ben je verzekerd van een objectief advies.

Eenvoudig vergelijken van marketing automation tools

In marketing automation selectietrajecten hanteren we een best practices selectieproces. In een of meer workshops brengen we de functionaliteiten helder in kaart. Wij hanteren hiervoor een gestructureerde aanpak, die het vergelijken van de – meer dan 100 – marketing automation tools die er op de markt verkrijgbaar zijn een stuk eenvoudiger maakt. Met een request for information (RFI) en een request for proposal (RFP) selecteren we het marketing automation pakket dat het beste bij je past.

Kun je wat onafhankelijke ondersteuning gebruiken bij het selecteren van een marketing automations tool die het beste bij je past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Plan nu een Smart Talk!

Bespreek jouw vraag, uitdaging of plan met een onafhankelijke expert. Maak gebruik van ons speciale aanbod voor een gratis telefonische Smart Talk. Je krijgt direct feedback, tips en suggesties. Vrijblijvend. Je zit nergens aan vast. En helemaal gratis.