Customer Experience Transformatie

 

Klantgericht werken is tegenwoordig een noodzaak. Veel organisaties werken echter nog productgericht en dus is een klantgerichte transformatie nodig. Een klantgerichte transformatie (ook wel customer experience transformation genoemd) is een veranderingsproces dat veel aspecten van de organisatie raakt: processen, structuren, organisatie. Maar het raakt vooral mensen. Het veranderen van het gedrag en de attitude van mensen is dan ook een sleutelfactor als je je organisatie klantgerichter wilt maken.

Klantgerichte transformatie gaat dan ook vooral over de ‘zachte’ aspecten: betrekken van medewerkers, zorgen voor sponsorship van de directie, mobiliseren van change agents, goede interne communicatie. Veranderen is mensenwerk. Onze adviseurs, projectmanagers en verandermanagers helpen graag om hier een succes van te maken.

Klik hieronder op een van onze diensten.

project management crm data driven marketing

Project­management

Zoek je een ervaren projectmanager voor je customer experience project, customer engagement traject of CRM-implementatie? Wij beschikken over deskundige projectmanagers en programmamanagers.

Interim Management

Zoek je een geschikte interimmanager voor je CRM- of data driven marketing team?? Wij beschikken over ervaren interimmanagers op teamniveau, afdelingsniveau en directielevel.

Veranderings­management

Wij helpen organisaties bij het succesvol realiseren van hun customer experience en customer engagement projecten. Veranderingsmanagement is daarbij de sleutel tot succes.
implementatie begeleiding CRM en data driven marketing projecten

CRM implementatie­begeleiding

Het succes van elke CRM-aanpak staat of valt met de implementatie in de organisatie. Onze consultants helpen om de bedrijfsprocessen, software en organisatie naadloos op elkaar af te stemmen en ze zorgen voor gebruikersacceptatie en draagvlak.
coaching crm customer experience

Klankbord en coaching

We doen coachingsopdrachten variërend van persoonlijk klankborden tot begeleiding van projectteams en afdelingen. We begeleiden regelmatig directies bij het opstellen van klantstrategieën en CRM-strategieën.
Klantgerichte Workshops en Trainingen voor CRM en Customer Engagement

Klantgerichte Workshops

Wij bieden diverse inspirerende workshops, trainingen en business games aan op het gebied van crm en customer experience management. Bijvoorbeeld om klantgerichtheid te stimuleren.

Meer weten?

Neem contact met ons op als je meer wilt weten over de mogelijkheden of eens vrijblijvend van gedachten wilt wisselen. We komen graag in contact!