Klant­gericht Project­­management

De projectmanager is verantwoordelijk voor het realiseren van de projectdoelstellingen en rapporteert daarover aan de opdrachtgever of programmamanager. Hij of zij stuurt mensen aan, bewaakt de voortgang en zorgt voor draagvlak binnen de organisatie.  Het succes van het project hangt grotendeels af van de wijze waarop de projectmanager het project in goede banen weet te leiden. Projectmanagement speelt daarbij een belangrijke rol.

Projectmanagement is succesfactor

Je CRM-project of Customer Experience project kan alleen maar een succes worden als dit wordt geleid door een ervaren manager die in staat is om het project meetbaar te maken en hierop te sturen. Iemand die  voldoende commitment en sponsorship binnen de organisatie weet af te dwingen en die de complexiteit van business en IT weet te verenigen en de verwachtingen van de organisatie op de juiste manier weet te managen.

Het aansturen van CRM-projecten en customer experience transformaties is een specialisme op zich. Want klanten zijn geen computers en omgaan met klanten is iets heel anders dan omgaan met een boekhouding of een voorraadadministratie. Het projectmanagement van dit type projecten vraagt daarom om iemand die snapt waar het om draait. Iemand die snapt dat klanten niet in nullen en enen denken. Iemand die weet dat het systeem slechts een deel van de oplossing is.  Iemand die begrijpt dat medewerkers niet staan te springen om verandering. Kortom: iemand met een kloppend klantenhart.

De juiste projectleider

Idealiter heb je de juiste persoon al in huis. Iemand met projectmanagementkwaliteiten, gevoel voor de business, kennis van je organisatie en verstand van klantgericht ondernemen. Iemand die bovendien ook genoeg tijd beschikbaar heeft om aan dit project te besteden zonder afgeleid te worden door andere prioriteiten.

Als deze persoon niet voorhanden is dan bieden wij je graag een alternatief: een deskundige en enthousiaste projectmanager van Smart Connections. Met hun enthousiasme en flexibele opstelling maken zij zich snel de specifieke kenmerken van jouw organisatie eigen.

Je project in veilige handen

Onze projectmanagers verzorgen graag de dagelijkse leiding van je (deel)project en gaan daarbij voor het afgesproken resultaat binnen de afgesproken tijd en budgetten. Ze hebben ruime ervaring en deskundigheid binnen het CRM-werkveld.

Het is vanzelfsprekend dat onze projectmanagers beschikken over uitstekende leidinggevende kwaliteiten en sociale vaardigheden. Ook weten ze zich organisatiesensitief op te stellen, want ze begrijpen dat de kortste route van A naar B niet altijd de beste of meest verstandige is. In onderling overleg maken ze in korte tijd een helder plan van aanpak en zorgen zij voor een correcte uitvoering.

Wij hebben de juiste persoon

Zoek je een ervaren projectmanager voor je klantgerichtheidsinitiatef, customer experience project, customer engagement traject of CRM-implementatie? Wij beschikken over deskundige projectmanagers en programmamanagers. Door onze specialisatie ben je bij ons aan het juiste adres. Onze projectmanagers hebben hart voor het vak en gevoel voor de menselijke maat. Wij zorgen voor een projectmanager die in staat is om in korte tijd daadwerkelijk veranderingen tot stand te brengen. Interesse? Neem contact met ons op.

Weet je al wat voor projectmanager je zoekt? Wij leveren snel de juiste persoon voor een all-in tarief. Wil je eerst eens afstemmen wat het beste profiel is, dan denken wij graag met je mee. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Ervaren CRM of CX projectmanager gezocht?

Zoek je een ervaren projectmanager voor je customer experience project, customer engagement traject of CRM-implementatie? Wij beschikken over deskundige projectmanagers en programmamanagers. Neem contact met ons op om je vraagstuk te bespreken, dan schakelen wij de projectmanager uit ons netwerk in die het beste daarbij aansluit.

Waar kunnen we je nog meer mee van dienst zijn?

Interim­management

Wij beschikken over geschikte interim managers met ervaring op alle niveaus.

Veranderings­management

De sleutel tot succes van je customer experience en customer relationship management project.

CRM implementatie­begeleiding

Het succes van elk CRM-project staat of valt met de implementatie in de organisatie

Klankbord & Coaching

Kun je een klankbord of coach gebruiken met verstand van klantgericht ondernemen?