Klant­­contact-programma's

 

Wij ondersteunen bij het inrichten van effectieve klantcontactprogramma’s, van acquisitie van nieuwe klanten tot het terugwinnen van ex-klanten. Een uitstekende start hiervoor is onze workshop data-driven klantcontactplan.

Hierbij geloven wij in 1:1 event driven marketing campagnes. Hiermee ben je op het juiste moment bij de juiste klant door adequaat in te spelen op relevante gebeurtenissen. Deze aanpak werkt. Wij schreven het boek! Vraag ons hoe event driven marketing ook in jouw organisatie de commerciële resultaten kan verbeteren.

Wij hebben ook veel ervaring met het ontwikkelen en inzetten van loyaliteitprogramma’s die de klantentrouw versterken, klanten tot ambassadeur maken en de klanttevredenheid en net promoter score (NPS) verhogen. Onze aanpak is gebaseerd op kennis van hoe klanten denken en beslissen. En we helpen met alle plezier ook bij de praktische invoering.

Klik hieronder op een van onze diensten.

workshop data-driven klantcontactplan

Workshop data-driven klantcontactplan

Met deze praktische in-company workshop data-driven klantcontactplan stel je je eigen klantcontactplan op.
leadgeneratie inbound marketing

Leadgeneratie & Inbound Marketing

We helpen je om meer en betere leads te genereren met slimme leadgeneratieprogramma’s en inbound marketing die echt werkt.

Klantrelatie­management

Wij helpen met het ontwikkelen en inrichten van effectieve klantcontactprogramma’s, van acquisitie via cross-sell en loyaltyprogramma’s tot win-back.
loyalty programma en concepten

Loyalty ­programma's

Wij ondersteunen je bij het realiseren van een succesvol loyaltyprogramma dat leidt tot een hogere klantretentie en het creëren van ambassadeurs.

Event driven marketing

Op het juiste moment bij de juiste klant met de juiste boodschap. Wij hebben veel ervaring met event driven marketing (en schreven er een boek over)!

Meer weten?

Neem contact met ons op als je meer wilt weten over de mogelijkheden of eens vrijblijvend van gedachten wilt wisselen. We komen graag in contact!