Buyer Persona's Ontwikkelen

 

Hoe stem je je marketing optimaal af op je verschillende doelgroepen? Dat doen we met persona’s. Een buyer persona is een gedetailleerde beschrijving van een fictieve klant die een specifiek klantsegment representeert.

Met een buyer persona komt een klantsegment tot leven. We maken zichtbaar wat hen drijft, wat ze willen bereiken, welke motivaties achter hun gedrag schuilen, hoe ze denken en hoe ze kopen. Bij het ontwikkelen van persona’s geven we klantsegmenten letterlijk een gezicht.

Met een persona wordt het eenvoudiger om marketingplannen op te stellen, klantbedieningsconcepten te ontwikkelen en proposities te ontwikkelen. Ook wordt het makkelijker om inhoud te geven aan marketingcampagnes en de tone-of-voice in klantcommunicatie.

Wij helpen graag om met persona’s je klantsegmenten een eigen gezicht te geven. Hoe? Neem contact met ons op en we vertellen graag hoe we je kunnen helpen.

Plan nu een Smart Talk!

Bespreek jouw vraag, uitdaging of plan met een onafhankelijke expert. Maak gebruik van ons speciale aanbod voor een gratis telefonische Smart Talk. Je krijgt direct feedback, tips en suggesties. Vrijblijvend. Je zit nergens aan vast. En helemaal gratis.