CRM Quick Scan

In 1 dag een analyse van je huidige en gewenste situatie op het gebied van CRM

Soms wil je even weten waar je staat en welke kant je het beste op kunt. Of je wilt je eigen inzichten en ideeën toetsen aan de kennis en ervaring van een onafhankelijke buitenstaander. Geen groot consultancytraject, maar gewoon even de thermometer er in. Dit is wat de CRM Quick Scan is: een snelle inventarisatie en praktische adviezen over de juiste richting en de volgende stap. Door een onafhankelijke en professionele adviseur met de juiste ervaring.

Wat levert de CRM Quick Scan op?

Je krijgt inzicht in hoe jullie scoren op de 10 belangrijkste CRM-elementen. Tevens identificeren we het ambitieniveau waar de organisatie heen wil. Om de kosten laag te houden stellen we geen uitgebreid adviesrapport op maar spreken we onze bevindingen persoonlijk met de opdrachtgever door. Verder krijg je zo’n 5 tot 10 praktische aanbevelingen op basis van onze inventarisatie.

Voor wie is deze scan geschikt?

De quick scan is geschikt voor elke organisatie die een snelle doorlichting en een aantal praktische handvatten wenst om de klantgerichtheid van de organisatie te kunnen vergroten. Of je actief bent in een consumentenmarkt, in business-to-business, in overheid of not-for-profit, deze scan levert je waardevolle inzichten en aanbevelingen op.

Heb je vragen over de CRM Quick Scan? Neem dan contact met ons op of download hiernaast vrijblijvend onze brochure met meer informatie.

Download de brochure