Recruitment & Interim

Ben je op zoek naar een professional op het gebied van Data Driven Marketing of CRM? Dan ben je bij onze recruitment en interim diensten aan het juiste adres!

Of het nu gaat om een vaste vacature of tijdelijke (interim) invulling: wij zorgen niet alleen voor de juiste kandidaat, maar ook voor de juiste match tussen werknemer en -gever. Wij kennen de markt van data driven marketing en customer relationship management als geen ander en weten de beste professionals te vinden.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een groot netwerk van (interim) data-driven marketing en customer relationship management (CRM) professionals
  • Een gesprekspartner met kennis van zaken
  • Gespecialiseerd in data-driven marketing recruitment
  • Een gedegen selectieproces
  • Kwaliteitsgarantie
  • Persoonlijkheid in het kwadraat

Klik hieronder op een van onze recruitment & interim diensten voor meer informatie, of kijk direct voor alle mogelijkheden op onze recruitment & interim website.

werving en selectie crm data driven marketing

Werving & Selectie

Wij zijn specialist in werving en selectie van professionals voor Data Driven Marketing en CRM. We zorgen niet alleen voor de juiste kandidaat, maar ook voor de perfecte match tussen werknemer en -gever.
detachering interim crm data driven marketing

Detachering & Interim

Ben je op zoek naar (tijdelijke) versterking? Wij zijn specialist in detachering van zowel ervaren interim professionals als van jong talent voor Data Driven Marketing en alles rondom CRM.
interim manager crm data driven marketing

Interim Management

Wij beschikken over een groot netwerk van zelfstandigen in de Data Driven Marketing en CRM en kunnen je managementpositie snel invullen met een ervaren interim manager.

Meer weten?

Neem contact met ons op als je meer wilt weten over de mogelijkheden of eens vrijblijvend van gedachten wilt wisselen. We komen graag in contact!