Recruitment & Interim

Ben je op zoek naar een professional op het gebied van Data Driven Marketing of CRM? Dan ben je bij onze recruitment en interim diensten aan het juiste adres!

Of het nu gaat om een vaste vacature of tijdelijke (interim) invulling: wij zorgen niet alleen voor de juiste kandidaat, maar ook voor de juiste match tussen werknemer en -gever. Wij kennen de markt van data driven marketing en customer relationship management als geen ander en weten de beste professionals te vinden.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een groot netwerk van (interim) data-driven marketing en customer relationship management (CRM) professionals
  • Een gesprekspartner met kennis van zaken
  • Gespecialiseerd in data-driven marketing recruitment
  • Een gedegen selectieproces
  • Kwaliteitsgarantie
  • Persoonlijkheid in het kwadraat

Klik hieronder op een van onze diensten.

werving en selectie crm data driven marketing

Werving & Selectie

Wij zijn al bijna twintig jaar specialist in de werving en selectie van professionals voor vacatures op het gebied van Data Driven Marketing en CRM. We zorgen voor de juiste kandidaat, waarbij we een goed oog hebben voor de perfecte match tussen werknemer en werkgever.

detachering interim crm data driven marketing

Detachering & Interim

Ben je op zoek naar (tijdelijke) versterking? Wij zijn specialist in detachering van ervaren interim professionals, CRM freelancers en jong talent voor alle functies op het gebied van Data Driven Marketing en CRM. Wij detacheren zowel onze eigen talenten als zelfstandige professionals (zzp, zp) uit ons grote netwerk van associates.

interim manager crm data driven marketing

Interim Management

Wij beschikken over een groot netwerk van zelfstandigen in de Data Driven Marketing en CRM en kunnen je managementpositie snel invullen met een ervaren interim manager.

Meer weten?

Kijk dan op onze Recruitment & Interim (R&I) website via de onderstaande knop, bel ons of stuur ons een berichtje via het contactformulier.