Bioscopen en cinema's

CRM voor bioscopen en cinema’s

Bezoekers stellen hogere eisen dan ooit. Je wordt allang niet meer alleen beoordeeld op de films die je draait, maar ook op de sfeer en het horeca-aanbod. Reden te meer om in gesprek te gaan met je bezoeker. Door op een relevante manier te communiceren met je bezoeker ben je in staat bezoekers te betrekken, boeien en binden. Wij helpen je met expertise, ervaring en slimme tools om een langetermijnrelatie op te bouwen met je bezoekers.

Door structureel klantgegevens te verzamelen kun je in kaart brengen wie je bezoekers zijn, wat hun voorkeuren zijn en hoe je ze kunt bereiken en in beweging krijgt. Data driven marketing geeft je de mogelijkheid om succesvoller nieuwe bezoekers te werven en om herhalingsbezoek te stimuleren met slimme marketingcampagnes en 1:1 klantinteractieprogramma’s.

CRM platform voor bioscopen

Met behulp van ons CRM platform voor bioscopen, de Smart Marketing Engine, zetten we klantdata automatisch om in de juiste actie op het juiste moment. Door de Smart Marketing Engine te koppelen aan het ticketingsysteem en het cms van de website, ontstaat 1 centrale plek waar je zowel alle data als content bewaart en beheert.

Aan de hand van de bestaande gegevens van de bezoeker ontwikkelen we een klantprofiel, dat we continu blijven aanscherpen aan de hand van nieuwe gegevens over voorkeuren en klantgedrag, zoals kliks op de website of in de nieuwsbrief. Met onze Smart Marketing Engine kun je elke bezoeker 1-op-1 voorzien van relevante content, zoals persoonlijke tips voor films in zijn favoriete genre of passende aanbiedingen.

Bezoekerstevredenheid

Met een continu bezoekerstevredenheidsprogramma meten we factoren als de waardering van de film, het comfort, de horeca en de totale formule. Via een dashboard heb je toegang tot de resultaten per bezoeker, maar daarnaast houden we apart de uitschieters bij, zodat je direct in actie kunt komen bij negatieve feedback.

Ben je geïnteresseerd om kennis te maken? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan met één van onze experts op het gebied van crm voor bioscopen en cinema’s.

CRM VOOR BIOSCOPEN EN CINEMA'S

Door op een relevante manier te communiceren met je bezoeker bouw je aan een langetermijnrelatie. Betrek je bezoekers en stimuleer herhaalbezoeken! Hoe je dat doet? Lees de brochure.

Jouw CRM-aanpak bespreken?

Heb jij ideeën over CRM, die je eens tegen een expert wilt aanhouden? Maak dan gebruik van een telefonische Smart Talk. Je krijgt direct feedback, tips en suggesties. Vrijblijvend. Je zit nergens aan vast. En helemaal gratis.

Onze opdrachtgevers in deze branche

De Filmhallen
The Movies