TERRE DES HOMMES: BINNEN 6 WEKEN CRM-REQUIREMENTS EN SHORTLIST

N

Reductie doorlooptijd

N

Kostenreductie

N

Binnen 6 weken overzicht CRM-requirements en shortlist leveranciers

CRM Software Advies heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Dankzij de selectietool van CRM Software Advies, tegenwoordig een afdeling van Smart Connections, lag er binnen zes weken een volledig overzicht van onze CRM-requirements en een shortlist met geselecteerde leveranciers, met wie we direct inhoudelijk om de tafel kunnen voor onderhandelingen. Een aanzienlijke reductie van doorlooptijd en kosten.

Gyan Mahadew

IT Program Manager, Terre des Hommes

Binnen 6 weken kiezen

De online selectietool CRM in Control heeft alle verwachtingen van Terre des Hommes overtroffen. Aan de hand van de selectietool beschikte Terre des Hommes binnen 6 weken over een lijst met CRM-requirements en een shortlist met geselecteerde leveranciers. Alles startklaar voor de definitieve keuze.

Onze opdrachtgever Terre des Hommes

Terre des Hommes voorkomt dat kinderen worden uitgebuit, haalt kinderen uit uitbuitingsituaties en zorgt ervoor dat deze kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen.

De uitdaging: “een CRM-oplossing die aansluit bij de hernieuwde visie en strategie.”

De aanpak

Terre des Hommes zocht een CRM-oplossing die moest aansluiten bij de hernieuwde visie en strategie. Gyan Mahadew, IT program manager van Terre des Hommes, wilde zelf het selectieproces doorlopen, maar schakelde een van onze consultants in bij het maken van een shortlist van leveranciers en het opstellen van een Request for Proposal.

  • CRM in Control licentie
  • Workshop ‘hoe selecteer ik het beste CRM-pakket?’
  • Training ‘werken met CRM in Control’
  • Workshop ‘Request for Proposal opstellen’

Ook met CRM-software aan de slag? Vul je gegevens in, dan nemen we contact met je op.

2 + 10 =