Met trots mogen wij melden dat Smart Connections zich vanaf nu FD Gazelle 2017 mag noemen en daarmee tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland behoort!

FD Gazellen Awards

Elk jaar reikt het Financieel Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Bedrijven die de afgelopen drie jaar een bovengemiddelde groei hebben laten zien, financieel gezond zijn en over uitmuntend en innovatief ondernemerschap beschikken, komen in aanmerking.

Aart Leenaars, Directeur Smart Connections:

“Dit is natuurlijk geweldig nieuws! We hebben de afgelopen jaren flinke stappen gezet. Het aantal branches waarin we actief zijn, is sterk gegroeid. Daarbij hebben we onze diensten op het gebied van customer engagement uitgebreid, zodat we een compleet aanbod bieden. Je kunt bij ons terecht voor slimme strategieën, customer experience design, praktische ondersteuning bij het realiseren van 1:1 klantcontactprogramma’s en werven, selecteren en detacheren van vaste en interim data-driven marketing professionals. Met veel ervaring en slimme tools maken we klantinteractie relevanter en waardevoller. Dat vraagt om een sterk team met uiteenlopende kwaliteiten. In twee jaar tijd is het team verdubbeld en die groei zetten we graag voort. Een groot compliment aan ons team én aan onze klanten met wie wij ons samen voor optimale customer engagement inzetten!”

Op 16 november worden de FD Gazellen Awards uitgereikt.