Wij kregen vandaag een leuk bericht:

‘Gefeliciteerd! Smart Connections is één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Daarmee bent u winnaar van de FD Gazellen 2019. Graag nodigen wij u uit om deze prestigieuze ondernemersprijs van het Financieele Dagblad in ontvangst te nemen.’

FD Gazellen Awards

Elk jaar reikt het Financieel Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Bedrijven die de afgelopen drie jaar een bovengemiddelde groei hebben laten zien, financieel gezond zijn en over uitmuntend en innovatief ondernemerschap beschikken, komen in aanmerking. De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de zestiende keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen. Criteria zijn onder meer een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20%, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten. Lees meer over de uitreiking op FD.nl via deze link.

Aart Leenaars, directeur Smart Connections:

“Voor de derde keer op rij mogen wij ons FD Gazelle noemen, geweldig! Ik ben trots op het team en trots op de ontwikkeling die Smart Connections doormaakt. Wij geloven dat alle ondernemingen succesvoller zijn – en hun klanten gelukkiger maken – als ze de klant centraal stellen. Door onze uitbreiding van diensten en het team willen wij zo veel mogelijk klanten helpen met het betrekken, boeien en binden van hun klanten. Een leuke side note: in 2017 mochten we het beeldje ophalen bij onze klant de Deventer Schouwburg. Vorig jaar was het evenement bij een andere klant van ons: Theater Orpheus. Dit jaar is het opnieuw bij Orpheus, dus dat is inmiddels vertrouwd terrein voor ons. 

Over ons

Wij helpen organisaties met een 360° aanpak om klanten beter te begrijpen, relevante klantproposities te ontwikkelen en klanten een optimale customer experience te laten ervaren. Wij gaan verder dan alleen advies en helpen ook met praktische handjes (zoals recruitment, interim en detachering), slimme tools (zoals CRM-software en marketing automation tools) en handige services (zoals slimme klantinteractieprogramma’s). Ruim 100 grote en kleine organisaties in uiteenlopende sectoren als ledenorganisaties, cultuur, zakelijke dienstverlening, handel & industrie, vervoer en not-for-profit mogen wij ondersteunen.

Meer informatie

Benieuwd naar onze aanpak? Of wil je vrijblijvend je vraagstuk of situatie met ons bespreken? Je bent altijd welkom voor een kop koffie in ons mooie kantoor in Creative Valley. We kijken uit naar je bericht.