Vacature: Developer

Wij begrijpen ook dat je als developer overal terecht kunt. De vraag is met wat voor toepassingen jij je wilt bezighouden en zeker ook bij welke organisatie en voor wie je werkt. Wij maken graag concreet wanneer je bij ons gelukkig zult worden. En dan weet jij of je voor ons “moet” kiezen!

Maatschappelijke opdrachtgevers waar je het verschil maakt
Onze opdrachtgevers zijn veelal middelgrote organisaties die een positieve bijdrage leveren aan mens en wereld: culturele instellingen, goede doelen en bijvoorbeeld bibliotheken. Je doet dus niet enkel werk dat je leuk vindt, maar je draagt ook direct bij aan de groei van organisaties die de maatschappij verrijken. Inmiddels helpen we al meer dan 80 van dit soort organisaties met het efficiënter structureren van data en het automatiseren van campagnes en andere bedrijfsprocessen.

Een CRM platform waar je zelf aan de knoppen kunt draaien
We helpen klanten niet alleen in het automatiseren met hun huidige applicaties en platformen, maar we bieden zelf ook een CRM platform aan. Deze ontwikkelen we zelf, waardoor je zelf dus echt aan alle knoppen kunt draaien die je je maar wenst. De meeste van onze klanten werken ook primair met onze eigen CRM applicatie.

Een groeiend, enthousiast en jong bedrijf
Je komt te werken in een organisatie die groeiende is. Het team is jong en gedreven en probeert dagelijks zichzelf en onze diensten verder te ontwikkelen. De werkcultuur is open en flexibel, waar thuiswerken natuurlijk onderdeel van is. Wanneer je wel naar kantoor komt, dan kom je terecht in een inspirerende kantoorlocatie aan de rand van Utrecht, ideaal te bereiken met de auto en met het openbaar vervoer. De brasserie serveert elke middag een gratis luxe lunch, dus je kunt je broodtrommel thuislaten. De week beginnen we met een stand-up (of je nu op kantoor of thuis bent) en sluiten we af met een gezellige borrel in de brasserie.

Misschien toch nog even: wat je in elk geval mag doen bij ons
* Bouwen aan de code van een ons eigen CRM platform * Uitdenken van een datalandschap voor klanten * Ondersteunen van nieuwe klanten bij de implementatie * Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten, modules en producten voor ons CRM platform * Code doorspitten om verder te optimaliseren en geautomatiseerd te testen * Bouwen van tal van api-koppelingen met systemen die klanten in huis hebben * Andere complexe technische vraagstukken die jij vast wel kunt doorgronden om tot een passende oplossing te komen * Je werkt voor en met diverse klanten, maar zult de meeste tijd bij ons op kantoor of thuis bezig zijn.

Wat kun je nog meer van ons verwachten?

 • Een gevarieerde functie met veel ontwikkelingsmogelijkheden voor 32-40 uur per week
 • Aandacht voor een goede onboarding
 • Interessante opdrachtgevers voor wie jij nog echt het verschil kunt maken
 • Een jong en gedreven team
 • Veel ruimte om mee te denken over verbeteringen aan het platform
 • Gratis heerlijke lunches en gezellige borrels in onze brasserie
 • Flexibele werkcultuur: variatie tussen kantoor en thuiswerken
 • Een inspirerende kantoorlocatie als uitvalsbasis
 • Een passend startsalaris (medior vanaf €3.200, senior vanaf €4.500)
 • Nét wat meer vakantiedagen, laptop, mobiel, reiskostenvergoeding en fietsplan

Wat breng jij mee?

 • HBO+/WO denkniveau
 • Minstens enkele jaren (3+) ervaring als developer
 • Je hebt ervaring met het maken van scripts (bij voorkeur Javascript) en api’s
 • Je hebt ervaring met relationele databases
 • Je bent resultaatgericht, gestructureerd en werkt goed in teamverband

Lijkt het jou leuk om ons team te versterken of ben je nieuwsgierig geworden? Neem contact op met Arjan van der Kamp (bel/app 06-15 57 82 56) en kijk samen wat mogelijk is!

Over Smart Connections

We zijn een full-service customer engagement agency. Wij helpen onze klanten met inzicht en advies voor waardevolle klantrelaties, maar we helpen ze ook in praktische zin. Bijvoorbeeld met het ontwikkelen van waardevolle customer experiences, het integreren van klantdata in slimme CRM- en CX-platforms en het realiseren van effectieve klantinteractieprogramma’s.

We hebben een 100-tal opdrachtgevers in allerlei sectoren, waaronder ook veel organisaties met maatschappelijke relevantie. En weet je wat het mooie is? We zijn flink aan het groeien en zijn daarom op zoek naar nog meer slimme en leuke collega’s!

Solliciteer