Verhogen impact en bereik

Aan goede ideeën, wensen en kansen geen gebrek; dat merken we al snel als we in gesprek zijn met onze klanten over het bedienen van nieuwe en huidige doelgroepen. Maar die wensen, kansen en ideeën ook daadwerkelijk realiseren is niet altijd even eenvoudig. Waar begin je, hoe krijg je je collega’s mee en welke kans benut je als eerst om huidige en nieuwe doelgroepen beter te bereiken? Enkele klanten mogen we al ondersteunen met onze nieuwe aanpak.

Meedenken
Vanuit Smart Connections denken en doen wij graag mee met onze klanten. Om dit zo goed mogelijk te doen, staan de doelen en wensen van die organisatie centraal. Middels een sessie, begeleidt door een van onze senior adviseurs, trappen we af met het in kaart brengen van de doelen, subdoelen en KPI’s van de organisatie. Daarna worden in een vervolgsessie alle kansen en ideeën gedefinieerd en geprioriteerd op basis van effort en effect. Deze prioritering vormt vervolgens de basis waarmee de CRM Roadmap wordt opgesteld.

Meedoen
De CRM Roadmap wordt vervolgens aangevuld door en afgestemd met de stakeholders en het managementteam. Na akkoord wordt de CRM Roadmap uitgewerkt in een concreet actieplan. Hierbij worden de projecten, campagnes en klantinteracties uitgewerkt en de KPI’s en rapportage-opzet opgesteld. In dit concrete plan van aanpak is duidelijk wie en wat er nodig is om de gedefinieerde projecten en campagnes te realiseren. Hierbij ondersteunt de CRM consultant van Smart Connections bij de uitwerkingen en briefings. Waar nodig wordt een CRM specialist, campagnemanager of databasemarketeer van Smart Connections betrokken.

Doelen centraal
Door de doelen centraal te zetten, keuzes te maken én collega’s en MT te betrekken,  wordt op een gestructureerde wijze organisatie breed gewerkt aan het verhogen van de impact en het bereik van de organisatie. Er nóg meer toe doen voor nóg meer relaties!

Onze CRM consultant, Daisy Fluit, heeft in de afgelopen periode hierop ondersteund bij C. in Hoofddorp en bij Stadsschouwburg en de Vereeniging in Nijmegen.

Wil je meer weten of en hoe dit ook voor jullie kan helpen? Neem contact op met Daisy Fluit via daisy.fluit@smartconnections.nl