030-2209796

Relevantie maakt het verschil

Wij zijn een customer engagement agency.
We helpen je van strategie tot realisatie bij het realiseren van waardevollere klantrelaties.

RELEVANTIE RELATIE RESULTAAT

We geloven dat organisaties waarde creëren door relevant te zijn voor hun klanten. Hoe relevanter de klantervaring, hoe waardevoller de relatie en hoe beter het resultaat zal zijn.

Onze diensten

Ja, we hebben ook
verstand van CRM software
en marketing automation tools

Ervaringen van onze klanten

“Smart Connections heeft ons geholpen met het opzetten van onze database marketing in de helft van de tijd die wij daarvoor nodig hadden. Bovendien zijn ze in staat om pro-actief en strategisch mee te denken en structurele verbeteringen daadwerkelijk aan te brengen en uit te voeren”

 

 

Sandra van Kuijk
Sr. Projectleider Marketing bij Stichting Natuur & Milieu

“Smart Connections heeft binnen een relatief korte tijd een kwalitatief goede en centrale donateursdatabase opgezet en heeft de communicatie met onze leads en donateurs geautomatiseerd en verbeterd aan de hand van campagne programma’s. Smart Connections heeft ons zowel proactief geholpen met de opzet van deze campagne programma’s als ook met de implementatie, uitvoering, beheer en doorontwikkeling.”

 

 

Justine Bolt / Maartje Smits
Projectleider Marketing  / Program manager bij Tjommie

“Smart Connections heeft ons geholpen de journey te ontwikkelen en heeft de technische bouw van de journey gedaan. Smart Connections heeft ons geleerd hoe we dit eenvoudig en slim kunnen neerzetten. Het ondersteunt ‘onze business’ want we weten van personen niet alleen hun e-mailadres, maar nu ook of ze uitgezonden willen worden en wanneer (of juist niet).”

 

 

Joris Eekhout
Director bij VSO Nederland

Met veel ervaring en slimme tools geven we concrete invulling aan 1:1 klantcontact-programma’s

Onze slimme tools

Om alle slimme campagnes en uitingen te kunnen monitoren, bieden we dashboards waarmee je realtime kan zien wat de status en resultaten zijn van de klanten die je in de database zitten. Hiermee kun je direct bijsturen in je customer engagement aanpak.

Recente blogs

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte

Wat is customer engagement?

Wat is customer engagement? Interview met Ruud Verduin, directeur Smart Connections Smart Connections is een customer engagement agency. Klinkt mooi, maar wat is customer engagement nu eigenlijk en wat doet een customer engagement agency? Lees het interview met...

Lees meer

Persona 3.0 bij Theater aan de Parade

Wie de klantrelatie wil verbeteren, kan persona’s gebruiken in de Customer Engagement-strategie. Op elk niveau speel je hierdoor beter in op de wensen van de klant: van programmering tot hospitality en communicatie. Theater aan de Parade presenteert dan ook Persona 3.0.

Lees meer

Het belang van een 360-graden klantbeeld

Van versnipperde klantgegevens naar actiegericht inzicht Je herkent het vast: klantgegevens in overvloed, maar versnipperd door het hele bedrijf. Hierdoor is het lastig om de klantbehoefte in te schatten en relevant te communiceren. Marketinguitingen zijn voor...

Lees meer

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heb je een uitdaging, vraagstuk of project op het gebied van klantgericht ondernemen, neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. We komen graag in contact.

Ontvang tips en adviezen in je inbox

Dank je wel voor het bezoeken van onze website.

We hebben sinds kort een nieuwe naam

SMART CONNECTIONS

Bij een nieuwe naam hoort natuurlijk ook een nieuwe website
dus als je onderstaande melding sluit kom je op de nieuwe Smart Connections website.
Waar we trouwens best een beetje trots op zijn. Als je een minuutje over hebt horen we graag wat je ervan vindt.

Met klantvriendelijke groet,
het Smart Connections team

Sluit melding en toon de site