Onze Missie: Gelukkige klanten

Wij geloven dat alle organisaties succesvoller worden – en hun klanten gelukkiger – als ze de klant centraal stellen. Wij helpen met een 360° aanpak om klanten beter te begrijpen, waardevolle proposities te ontwikkelen en klanten een optimale customer experience te laten ervaren.

Onze adviezen gaan verder dan alleen een mooi rapport: we hebben verstand van technologie zoals CRM-software en marketing automation, maar we hebben ook gevoel voor mensen en weten hoe we die kunnen meekrijgen om de klantgerichtheid in je organisatie te vergroten.

Onze houding: Meedenken en meedoen

Aan alleen een strategie heb je weinig maar in alleen trial and error geloven we ook niet. Daarom hebben we een brede mix van denkers en doeners met expertises op het gebied van inzicht , strategie, organisatie en technologie. Want als je die domeinen op een slimme manier met elkaar verbindt, kan het hard gaan. Met onze klanten brengen we in kaart op welke domeinen de grootste winst is te behalen en bepalen we de beste aanpak om hun klanten gelukkiger te maken.

Wat maakt het leuk om bij Smart Connections te werken?

Naast het mooie gebouw, de heerlijke lunches en leuke uitjes, bestaan we uit een hechte maar ook diverse groep collega’s. Enerzijds komt dit doordat we allemaal dezelfde drive hebben (klanten gelukkiger maken), anderzijds komt dit doordat we graag van elkaar leren maar ook houden van spontane acties.

We horen je denken: ‘goh, daar wil ik bij horen!’ Nou, dat kan :-). We hebben momenteel een aantal vacatures open staan.

Bekijk onze actuele vacatures >

Ons team

Hoe collega’s Smart Connections beschrijven

Spontaan

Spontaan

Informeel

Informeel

Resultaatgericht

Resultaatgericht

Ons kantoor: Creative Valley

Ons kantoor is een inspirerend gebouw voor creatieve mensen. Een gebouw waarin het makkelijk is om met elkaar in contact te komen en samen te werken. Een gebouw dat past in onze visie op werken: soms thuis en soms samen op kantoor maar niet altijd achter je bureau. Er zijn verschillende ruimtes om alleen of samen te werken en je kan heerlijk lunchen in de brasserie. Kom gerust eens langs om het zelf te ervaren. Je vindt het aan de Orteliuslaan 5 in Utrecht, uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer of auto en met een eigen parkeerplaats.Bekijk al onze expertises

Copyright 2024 Smart Connections · Disclaimer · Algemene voorwaarden · Privacy & cookiebeleid