Wie zijn wij?

 

Wij helpen de klant met de klant

Klantgericht ondernemen heeft altijd al in het bloed gezeten van de twee oprichters van Smart Connections. Inmiddels zijn Ruud en Aart al bijna 20 jaar actief op dit gebied. Smart Connections is ontstaan door het fuseren van CRM Software Advies, CRM People en CRM Factory. Door het combineren van de expertises van deze losse bedrijven, vormt Smart Connections een bureau dat van A tot Z alles in huis heeft voor de optimale customer experience.

Bij ons kan je terecht voor scherpe analyses, slimme strategieën, overtuigende ontwerpen en heldere blauwdrukken. Onze adviezen gaan verder dan alleen een mooi rapport: we hebben verstand van technologie zoals CRM-software en marketing automation, maar we hebben ook gevoel voor mensen en weten hoe we die kunnen meekrijgen om de klantgerichtheid in de organisatie te vergroten.

Aart Leenaars – mede-oprichter

“Veel organisaties communiceren onpersoonlijk en niet relevant, terwijl dat essentieel is voor een positieve klantbeleving. Het is ons doel om organisaties te ondersteunen bij het creëren van waardevolle klantrelaties, waarin rekening wordt gehouden met de behoeften, wensen, motieven en drijfveren van elke individuele klant. Hierdoor neemt de relevantie van onze opdrachtgevers toe, waardoor zij meer impact realiseren en hun klanten gelukkiger maken.”

Ruud Verduin – mede-oprichter

“Onze passie dragen wij graag uit om directies, managementteams en medewerkers te inspireren. Maar uiteindelijk gaat het om het resultaat. Dat is waarom wij meer doen dan alleen inspireren en adviseren. Wij helpen onze klanten ook in praktische zin om waardevollere klantrelaties te realiseren. Met onze jarenlange ervaring weten wij de valkuilen en sturen wij op een succesvol resultaat.”

Wie werken er bij ons?

Het team van Smart Connections bestaat uit een grote groep professionals. Het is een mooie mix van onze vaste werknemers en ons netwerk van geselecteerde specialisten die volgens onze methoden werken. Dit zijn zelfstandige professionals met minstens vijf jaar ervaring die zich bij ons hebben aangesloten: onze associates.

Naast dit team, detacheren we ook professionals. Door deze drie-eenheid (kernteam, associates en gedetacheerden) zijn er vele specialiteiten te vinden binnen ons team. Denk hierbij aan customer experience management, projectmanagement, CRM-softwareadvies, campagnemanagement, CRM marketing, recruitment, marketing automation, etc.

Met deze samenstelling van ons deskundige team maken we kleine én grote projecten van het begin tot het eind een succes.

Wat maakt het leuk om bij Smart Connections te werken?

Naast het mooie gebouw, de heerlijke lunches en leuke uitjes, bestaan we uit een hechte groep collega’s. Enerzijds komt dit doordat we allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben (de optimale klantbeleving van onze klant realiseren), anderzijds komt dit doordat we dezelfde resultaatgerichte mentaliteit hebben, houden van spontane acties, graag de weekendplannen doorspreken (en op maandag evalueren) en genieten van het zonnetje op het terras.

We horen je denken: ‘goh, daar wil ik bij horen!’ Nou, dat kan :-). We hebben momenteel een aantal vacatures open staan en als je een zelfstandig professional bent, sluiten we je graag aan bij ons netwerk van associates.

Creative Valley – Utrecht

Wij doen ons werk vanuit Creative Valley. Hier draait alles om inspiratie, interactie en het faciliteren van ontmoetingen. Hierdoor is het niet alleen een werkomgeving waar je je prettig voelt en efficiënt werkt, maar ben je direct betrokken bij een groep ondernemers en ondernemingen. Zelf zitten wij op de derde verdieping, waardoor we mooi uitkijken op de Rabobank, Kanaleneiland en de Eneco toren. Kom je een keer kijken?

Voor wie werken wij zoal?

Wij werken voor grote en kleine organisaties in consumentenmarkten (b2c), business-to-business (b2b), overheid en not-for-profit. Wij hebben ervaring binnen groothandelsbedrijven, productiebedrijven, ledenorganisaties, financiële dienstverlening, consumentenmarketing, vakbonden, zorgorganisaties, culturele instellingen, goede doelen, retailketens en nog veel meer branches.

Wil je weten of wij de juiste kennis en ervaring hebben voor jouw specifieke vraagstuk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of een belletje naar 030-2209796. We helpen je graag met je vraag!

Een aantal collega’s aan het woord:

Peter Bot

“Klantgericht zijn is meer dan klantgericht denken. Een klantgerichte strategie is een belangrijke succesfactor voor groei, maar als marketingmanager heb ik aan den lijve ervaren waar in de praktijk de valkuilen zitten. Klantgerichtheid realiseer je niet met alleen een mooi slidepack en een serie customer journey workshops. De grootste uitdaging ligt in de stap van klantgericht denken naar klantgericht doen. Dat gaat veel meer over cultuur en gedrag dan over strategie. Meer over betrokkenheid en communicatie dan over kpi’s. Klantgericht zijn en doen gaat vooral over mensen. Over inspireren en activeren en over dingen gedaan krijgen. Over leiderschap. Het is mijn passie om organisaties hiermee te helpen.”

Thomas van Doorn

“Samen met klanten stappen maken, daar krijg ik energie van. Een duidelijke stip aan de horizon is natuurlijk cruciaal, maar de weg hier naartoe is zeker net zo belangrijk. Door deze route samen te bewandelen behaal je de mooiste resultaten. Ik help de klant graag om het traject behapbaar en begrijpelijk te houden. Structuur aanbrengen, de planning bewaken en het delen van kennis staan bij mij altijd voorop.”

Tom Kanters

“Als junior database marketeer bij Smart Connections werk ik aan datagedreven marketing. Er ging voor mij een wereld van mogelijkheden open. De klantgegevens van onze opdrachtgevers geven superveel inzicht in het gedrag van hun klanten. Met deze data zorgen we er onder andere voor dat we klanten aanbiedingen op maat voorschotelen, in plaats van dat je platgegooid wordt met advertenties waar je niks aan hebt. Behalve over ‘data’ leer ik momenteel ook veel over customer engagement. Het doel in mijn functie is om meer klantwaarde te realiseren door relevante communicatie. Zelf vind ik het een mooie uitdaging om ervoor te zorgen dat marketingorganisaties niet meer irritant gevonden worden, maar gewaardeerd worden om wat ze doen.”