Over Ons

Wij zijn een customer engagement agency. We helpen je van strategie tot realisatie bij het realiseren van waardevollere klantrelaties.

Wij hebben een passie voor klantgericht ondernemen en customer experience management. Onze passie dragen wij graag uit om directies, managementteams en medewerkers te inspireren. Maar uiteindelijk gaat het om het resultaat. Dat is waarom wij meer doen dan alleen inspireren en adviseren. Wij helpen onze klanten ook in praktische zin om waardevollere klantrelaties te realiseren. Met onze jarenlange ervaring weten wij de valkuilen en sturen wij op een succesvol resultaat.

Je kunt bij ons terecht voor scherpe analyses, slimme strategieën, overtuigende ontwerpen en heldere blauwdrukken. Onze adviezen gaan verder dan alleen een mooi rapport: we hebben verstand van technologie zoals CRM-software en marketing automation, maar we hebben ook gevoel voor mensen en weten hoe we die kunnen meekrijgen om de klantgerichtheid in de organisatie te vergroten.

We bieden full-service ondersteuning bij het realiseren van 1:1 klantcontactprogramma’s. Met veel ervaring en slimme tools geven we concrete invulling aan relevante klantinteractie. Smart connections in optima forma.

Klantrelaties draaien vooral om mensen dus we helpen ook met het aan boord halen van de juiste medewerkers, zowel de vaste bemensing als de projectmanagers, verandermanagers en andere professionals die gaan zorgen voor de gewenste resultaten.

We zijn deskundig en professioneel, maar bovenal zijn we aardig en plezierig om mee samen te werken. Probeer het gerust eens uit.

Onze mensen

Wij werken met een kernteam van eigen professionals en een netwerk van geselecteerde specialisten die onder onze regie en volgens onze methoden werken. Dit maakt dat we elk project op professionele wijze aan kunnen.

Elk van onze medewerkers heeft een focus op een of meer deelgebieden, zoals klantstrategie, customer experience management, CRM-softwareadvies, campagnemanagement, crm marketing, etc.

In de afgelopen jaren hebben we zorgvuldig een netwerk van professionele associates opgebouwd. Deze flexibel inzetbare specialisten hebben ons volste vertrouwen en passen bij onze werkwijze en ons kwaliteitsidee. Naast onze eigen brede know-how geeft dat een extra scala aan kennis op diverse disciplines.

Met ons deskundige team maken we kleine én grote opdrachten van begin tot eind tot een succes.

Onze opdracht­gevers

Wij werken voor grote en kleine organisaties in consumentenmarkten (b2c), business-to-business (b2b), overheid en not-for-profit.

Wij hebben ervaring binnen groothandelsbedrijven, productiebedrijven, ledenorganisaties, financiële dienstverlening, consumentenmarketing, vakbonden, zorgorganisaties, culturele instellingen, goede doelen, retailketens en nog veel meer branches.

Klik hier voor een overzicht van branches waarin we ervaring hebben. Of klik hier voor een overzicht van onze klanten.

Wil je weten of wij de juiste kennis en ervaring hebben voor jouw vraagstuk? Neem dan vrijblijvend contact op en we vertellen eerlijk of we toegevoegde waarde denken te hebben.

Onze vacatures

Open vacatures

Kijk op onze vacaturepagina voor onze open vacatures.

Open sollicitaties

Klik hier voor de mogelijkheden om open te solliciteren en voor de mogelijkheden voor zelfstandige professionals om zich als associate bij ons aan te sluiten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief