Verbeteren of versnellen op het gebied van customer engagement gaat soms beter met nieuwe collega’s. Wij kennen ze en helpen je graag.

Professionals (tijdelijk of vast)

Verbeteren of versnellen op het gebied van customer engagement gaat soms beter met nieuwe collega’s. Maar dat moeten dan wel de juiste mensen zijn. Wij kennen ze en helpen je graag.

De juiste persoon op de juiste plaats

Wij kennen de markt van customer engagement, marketing en CRM als geen ander. We zitten tenslotte ook zelf al vele jaren in het vak. Dus begrijpen we dat het om meer dan werkervaring en competenties draait. Daarom kennen we kandidaten persoonlijk en selecteren we met jouw uitdaging in ons achterhoofd. Zoek je een nieuwe collega? Laat het ons weten. We helpen je graag.

Ook voor interim

Heb je snel iemand nodig voor een project of tijdelijke vervanging? Wij hebben een netwerk van ervaren interim professionals, freelancers en jong talent voor alle functies op het gebied van customer engagement, marketing en CRM. We detacheren zowel onze eigen talenten als zelfstandige professionals uit ons netwerk van associates. Dus of je nu een dynamische starter zoekt of een ervaren interim professional, we helpen je snel aan de juiste persoon. Geef ons jullie vraag en we gaan gelijk voor je aan de slag!

Wil je snel de juiste persoon op de juiste plek?
Wij helpen je graag.

Let’s Connect

Bekijk al onze expertises