One size doesn’t fit all. En zeker als je meer klanten hebt dan je persoonlijk ooit zult kennen, helpt het om de stap naar marketing automation te zetten.

Marketing automation

One size doesn’t fit all. En zeker als je meer klanten hebt dan je persoonlijk ooit zult kennen, helpt het om de stap naar marketing automation te zetten. Met als doel om elke klant zo relevant mogelijk te benaderen: met de juiste content, op het juiste moment via het juiste kanaal.

Relevante klantinteractie

Je streeft naar relevante en effectieve communicatie. Op basis van een actueel en individueel klantbeeld. Dat vraagt om marketing automation en een uitgewerkte klantinteractie waarin je vooraf bepaalt hoe je wilt reageren op veranderingen in het klantbeeld. Zodat je klantcommunicatie past bij jouw eigen doelen maar ook bij de situatie van de klant.

De motor achter slimme klantinteractie

Wij helpen je graag met het bepalen van het gewenste klantinteractieplan om zo je wensen met betrekking tot marketing automation in kaart te brengen. We adviseren je over welke technologie het beste past bij jouw wensen en kunnen deze wensen ook vertalen naar de benodigde slimme automatische campagnes. Als je wilt nemen we de realisatie zelfs voor je uit handen.

Benieuwd of we jou kunnen helpen met marketing automation?

Let’s Connect

Bekijk al onze expertises