Klantinzicht

Klantinzicht

Om succesvol te groeien moet je eerst begrijpen hoe jouw klanten keuzes maken. En omdat klanten veel beslissingen onbewust nemen is het nog niet zo eenvoudig hier achter te komen. Wij helpen je graag.

Wat zit er onder het gedrag?

Wij leggen bloot wat achter – of beter gezegd onder – het gedrag van de klant zit. Daarbij leggen we de focus op relevante drijfveren, barrières, merkassociaties en pieken en dalen in de huidige klantervaring.

Inzicht geeft richting

We doen dat afhankelijk van je doelstelling met een mix van methodes; van diepte-interviews tot research communities. Het resultaat is scherp inzicht in de drivers van klantgedrag. Inzicht dat richting geeft aan je strategie, je klantinteractie en je propositieontwikkeling.

Datainzicht

Datainzicht

Het gebruik van data is essentieel om inzicht te krijgen in het gedrag van je klanten. Met data kan je klantgedrag verklaren en voorspellen en inspelen op veranderingen bij de klant. Hoe doe je dat op een slimme manier?

De juiste data

Misschien mis je essentiële data over je klanten of heb je juist meer data dan je lief is. Wij helpen je te bepalen welke klantdata de belangrijkste inzichten opleveren. We helpen je vervolgens ook de data te ontsluiten.

Van data naar inzicht

Het is geen doel om zo veel mogelijk inzichten te genereren maar de juiste. Wij helpen je niet alleen met de antwoorden maar ook met het stellen van de juiste vragen.

360° klantbeeld

360° klantbeeld

Een 360 graden klantbeeld is veel meer dan het verzamelen van al je klantdata op één plek. Wij helpen je een klantbeeld te creëren dat echt kansen biedt om de klant beter te begrijpen en te bedienen.

Klant in beeld

Een goed 360 graden klantbeeld geeft niet alleen inzicht in wat de klant koopt maar ook waarom hij het koopt. En niet alleen in waar hij op klikt maar ook wat dit over hem zegt. We helpen je het benodigde klantbeeld te realiseren en te vertalen naar relevante interactie die jouw klanten raakt.

Samen bepalen we wat het juiste klantbeeld in jouw situatie moet zijn. Als je wilt helpen we je ook bij de technische realisatie.