Customer data management

Customer data management

Klantdata is onmisbare brandstof om te groeien. Waarschijnlijk zit je op een goudmijn, maar valt het niet mee om het goud te delven. Data is versnipperd, verouderd of lastig te ontsluiten. Wij helpen je om je klantdata op orde te krijgen.

Customer data centraal

Klanten zijn complexe wezens. We zullen alles uit de kast moeten halen om ze te begrijpen en goed te bedienen. Maar vaak zijn klantgegevens versnipperd of kunnen we er lastig bij. Wat nodig is, is om je klantdata doelgericht te managen. Niet: hoe meer hoe beter. Wel: verzamel, structureer en ontsluit de gegevens waarmee je het verschil kunt maken.

Klantdata als brandstof voor groei

Hoe logisch het ook is om één centrale omgeving te hebben met alle data van een klant, toch is dit vaak de achilleshiel van een organisatie. We helpen je graag met het creëren van een duidelijk beeld van de belangrijkste actuele klantdata. Hierbij helpen we je te bepalen wat je echt nodig hebt voor je marketing en sales processen en voor je klantinzicht. Als we dat samen scherp hebben, helpen we je ook bij de inrichting of aanpassing van de benodigde tooling.

Marketing automation

Marketing automation

One size doesn’t fit all. En zeker als je meer klanten hebt dan je persoonlijk ooit zult kennen, helpt het om de stap naar marketing automation te zetten. Met als doel om elke klant zo relevant mogelijk te benaderen: met de juiste content, op het juiste moment via het juiste kanaal.

Relevante klantinteractie

Je streeft naar relevante en effectieve communicatie. Op basis van een actueel en individueel klantbeeld. Dat vraagt om marketing automation en een uitgewerkte klantinteractie waarin je vooraf bepaalt hoe je wilt reageren op veranderingen in het klantbeeld. Zodat je klantcommunicatie past bij jouw eigen doelen maar ook bij de situatie van de klant.

De motor achter slimme klantinteractie

Wij helpen je graag met het bepalen van het gewenste klantinteractieplan om zo je wensen met betrekking tot marketing automation in kaart te brengen. We adviseren je over welke technologie het beste past bij jouw wensen en kunnen deze wensen ook vertalen naar de benodigde slimme automatische campagnes. Als je wilt nemen we de realisatie zelfs voor je uit handen.

CRM software

CRM software

Je bent op zoek naar een CRM systeem. Maar wat is de beste oplossing voor jouw situatie? Wij helpen je met onze kennis en ervaring om de juiste keuze te maken. Praktisch en doelgericht.

De beste CRM-oplossing

In ons advies over de beste CRM-oplossing stellen we jouw organisatie en jullie klanten centraal. Want misschien klinkt het vreemd, maar customer relationship management gaat meer over je organisatie en je klanten dan over software. We leggen dit graag uit. Simpel gezegd zien wij software niet als doel maar als middel. En dat maakt een groot verschil.

Kiezen van de beste oplossing

Wij hanteren een gestructureerde aanpak om te komen tot de beste oplossing. Daarbij gaan uit van jullie situatie en kansen om meer klantwaarde te realiseren. Doelgericht en praktisch. We brengen het totale plaatje in kaart en betrekken daar ook jullie medewerkers bij. Dit zorgt voor een goed draagvlak. Daarna helpen we je met het maken van de slimste keuze. En als je dat wilt, begeleiden we je ook bij de realisatie en implementatie in de organisatie.