030-2209796

CRM en Marketing Software

Wij geven onafhankelijk advies over CRM-software en marketing automation tools. Welke software voor jouw organisatie het beste is, hangt echter meer af van je organisatie dan van het pakket. De selectie van een standaardpakket is dan ook maatwerk.

Op basis van onze vakkennis en kennis van de gangbare CRM-pakketten in combinatie met de kenmerken van jullie situatie adviseren wij graag wat de beste oplossing is. We ontwerpen daarbij processen met een hogere effectiviteit en efficiëntie en leiden daaruit de requirements voor de software af.

Bij het selecteren van het juiste pakket hanteren we een gestructureerde aanpak, die het vergelijken van de meer dan 200 CRM-systemen en minstens evenveel marketing automation tools die er op de markt verkrijgbaar zijn een stuk eenvoudiger maakt. Maar we helpen met meer dan alleen het selecteren van de beste software. Wij kunnen ook het projectmanagement uitvoeren bij de realisatie en zorgen voor een succesvolle implementatie in de organisatie.

Wil je meer weten over onze aanpak voor het selecteren van het beste CRM-systeem of marketing automation tool? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

CRM software selecteren

In CRM-software selectietrajecten hanteren wij een gestructureerde aanpak, die het vergelijken van de – meer dan 200 – CRM-systemen die er op de markt verkrijgbaar zijn een stuk eenvoudiger maakt. Geheel objectief en onafhankelijk.

Marketing automation software selecteren

In marketing automation selectietrajecten hanteren we een best practices selectieproces, die het vergelijken van de systemen eenvoudiger maakt. Geheel objectief en onafhankelijk.

CRM Second Opinion

Een frisse kijk op de status en kwaliteit van je CRM-systeem? Je kunt rekenen op ons onafhankelijk en objectief advies.

CRM implementatie­begeleiding

Verandering? CRM-software invoeren? Digitale transformatie? Het succes is afhankelijk van de implementatie in de organisatie. Onze consultants helpen om de bedrijfsprocessen, software en organisatie naadloos op elkaar af te stemmen en zorgen voor gebruikersacceptatie en draagvlak.

 

CRM Refresh

Haal meer uit je huidige CRM-systeem. Nieuwe software is niet altijd nodig. Met CRM Refresh halen we het maximale uit je reeds gedane CRM-investeringen.

 

Neem contact met ons op als je meer wilt weten over de mogelijkheden of eens vrijblijvend van gedachten wilt wisselen. We komen graag in contact!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief