CRM en Marketing Software

 

Wij geven onafhankelijk advies over CRM-software en marketing automation tools. Welke software voor jouw organisatie het beste is, hangt echter meer af van je organisatie dan van het pakket. De selectie van een standaardpakket is dan ook maatwerk.

Op basis van onze vakkennis en kennis van de gangbare CRM-pakketten in combinatie met de kenmerken van jullie situatie adviseren wij graag wat de beste oplossing is. We ontwerpen daarbij processen met een hogere effectiviteit en efficiëntie en leiden daaruit de requirements voor de software af.

Bij het selecteren van het juiste pakket hanteren we een gestructureerde aanpak, die het vergelijken van de meer dan 200 CRM-systemen en minstens evenveel marketing automation tools die er op de markt verkrijgbaar zijn een stuk eenvoudiger maakt. Maar we helpen met meer dan alleen het selecteren van de beste software. Wij kunnen ook het projectmanagement uitvoeren bij de realisatie en zorgen voor een succesvolle implementatie in de organisatie.

Klik hieronder op een van onze diensten.

CRM software selecteren

In CRM-software selectietrajecten hanteren wij een gestructureerde aanpak, die het vergelijken van de – meer dan 200 – CRM-systemen die er op de markt verkrijgbaar zijn een stuk eenvoudiger maakt. Geheel objectief en onafhankelijk.

Marketing automation software selecteren

In marketing automation selectietrajecten hanteren we een best practices selectieproces, die het vergelijken van de systemen eenvoudiger maakt. Geheel objectief en onafhankelijk.

CRM implementatie­begeleiding

Het succes van CRM is afhankelijk van de implementatie in de organisatie. Onze consultants helpen om de bedrijfsprocessen, software en organisatie naadloos op elkaar af te stemmen en zorgen voor gebruikersacceptatie en draagvlak.

Meer weten?

Neem contact met ons op als je meer wilt weten over de mogelijkheden of eens vrijblijvend van gedachten wilt wisselen. We komen graag in contact!