Vacature: CRM Campagne Manager

Als CRM campagne manager help je onze klanten met het realiseren van relevante klantinteractie en waardevolle klantrelaties. Je vertaalt wensen en doelstellingen in slimme ideeën en een praktische aanpak.

Jouw veelzijdige en klantgerichte rol
Enerzijds help je in deze rol klanten direct in het Smart CRM & Marketing Platform (SMP). Denk bijvoorbeeld aan het meedenken en adviseren over customer journey’s, het inrichten van slimme marketing campagnes en het analyseren en optimaliseren ervan. Anderzijds herken je nieuwe kansen en haal je nieuwe projecten op. Als CRM campagne manager ga je daarbij actief het gesprek aan met de klant en verkent de wensen die er zijn. Tegelijk inspireer je hen over de vele mogelijkheden in het SMP en de kruisbestuiving tussen onze culturele klanten.

Soms werk je de wens daarna zelf uit tot een projectscope en manage je dit na akkoord van A tot Z. Waar in-house developers helpen met het technische deel, focus jij je op het meedenken, controleren en trainen bij de oplevering. Daarmee is dit een hele brede functie, van analyseren en adviseren tot creatief bedenken en daadwerkelijk realiseren.

Maatschappelijke opdrachtgevers waar je het verschil maakt
Onze opdrachtgevers zijn veelal middelgrote organisaties die een positieve bijdrage leveren aan mens en wereld: culturele instellingen, goede doelen en bijvoorbeeld bibliotheken. Je doet dus niet enkel werk dat je leuk vindt, maar je draagt ook direct bij aan de groei van organisaties die de maatschappij verrijken. Inmiddels helpen we al meer dan 80 van dit soort organisaties met het efficiënter structureren van data en het automatiseren van campagnes en andere bedrijfsprocessen.

Een groeiend, enthousiast en jong bedrijf
Je komt te werken in een organisatie die groeiende is. Het team is jong en gedreven en probeert dagelijks zichzelf en onze diensten verder te ontwikkelen. De werkcultuur is open en flexibel, waar thuiswerken natuurlijk onderdeel van is. Wanneer je naar kantoor komt, dan kom je terecht in een inspirerende kantoorlocatie aan de rand van Utrecht, ideaal te bereiken met de auto en met het openbaar vervoer. De brasserie serveert elke middag een gratis luxe lunch, dus je kunt je broodtrommel thuislaten. De week beginnen we met een stand-up (of je nu op kantoor of thuis bent) en sluiten we af met een gezellige borrel in de brasserie.

Wat kun je nog meer van ons verwachten?

 • Een gevarieerde functie met veel ontwikkelingsmogelijkheden voor 32-40 uur per week
 • Aandacht voor een uitgebreide onboarding
 • Interessante opdrachtgevers voor wie jij nog echt het verschil kunt maken
 • Een jong en gedreven team
 • Veel ruimte om mee te denken over verbeteringen aan het Smart CRM & Marketing Platform (SMP)
 • Gratis heerlijke lunches en gezellige borrels in onze brasserie
 • Flexibele werkcultuur: variatie tussen werken bij de klant, op kantoor en thuiswerken
 • Een inspirerende kantoorlocatie als uitvalsbasis in Utrecht (Creative Valley)
 • Een uitstekend salaris (junior tot €3.200 & medior tot €4.500)
 • Nét wat meer vakantiedagen, een laptop, een iPhone, reiskostenvergoeding en fietsplan

Wat breng jij sowieso mee?

 • HBO+/WO denkniveau
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel in woord als schrift
 • Je bent assertief, commercieel, resultaatgericht, betrokken en pakt graag verantwoordelijkheid

Wat breng jij mee als medior?

 • Minstens enkele jaren (3+) relevante ervaring als campagne manager of e-mail marketeer
 • Je hebt ervaring met het opzetten en inrichten van e-mail campagnes
 • Je hebt ervaring met het werken in ESP systemen, CRM omgevingen en het opzoeken van data in relationele databases
 • Pré: ervaring aan bureauzijde

Lijkt het jou leuk om ons team te versterken of ben je nieuwsgierig geworden?
Neem contact op met Thomas van Doorn (bel/app 06-25050398) en kijk samen wat mogelijk is!

Over Smart Connections

We zijn een full-service customer engagement agency. Wij helpen onze klanten met inzicht en advies voor waardevolle klantrelaties, maar we helpen ze ook in praktische zin. Bijvoorbeeld met het ontwikkelen van waardevolle customer experiences, het integreren van klantdata in slimme CRM- en CX-platforms en het realiseren van effectieve klantinteractieprogramma’s.

We hebben een 100-tal opdrachtgevers in allerlei sectoren, waaronder ook veel organisaties met maatschappelijke relevantie. En weet je wat het mooie is? We zijn flink aan het groeien en zijn daarom op zoek naar nog meer slimme en leuke collega’s!

Solliciteer