Vacature: CRM Database Marketeer

Smart Connections is een full-service customer engagement agency. Als CRM Database Marketeer heb je dé rol waarin marketing en IT samenkomen. Je helpt klanten met het realiseren van relevante klantinteractie en het opzetten van waardevolle klantrelaties.

Denk hierbij aan het opzetten van nieuwe datakoppelingen en processen met onze developers, het uitwerken van customer journeys, het optimaliseren van bestaande campagnes en het genereren van insights uit alle beschikbare data.
Gaat jouw hart al sneller kloppen? Dan ben je hier misschien wel op de juiste plek!

Maak het verschil voor maatschappelijke opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers zijn veelal middelgrote organisaties die een positieve bijdrage leveren aan mens en maatschappij: culturele instellingen, goede doelen en bijvoorbeeld bibliotheken. Je doet dus niet alleen werk dat je leuk vindt, maar je draagt ook direct bij aan de groei van organisaties die de maatschappij verrijken.

Inmiddels helpen we al meer dan negentig van dit soort organisaties met het efficiënter structureren van data en het automatiseren van campagnes en andere bedrijfsprocessen. De meeste van onze klanten werken met onze eigen CRM applicatie (het SMP), maar we ondersteunen ook in andere CRM oplossingen.

Locatie

Utrecht (hybride)

Een groeiend, enthousiast en jong bedrijf

Je komt te werken in een organisatie die groeiende is. Het team is jong en gedreven en probeert dagelijks zichzelf en onze diensten verder te ontwikkelen. Ons motto is dan ook ‘elke dag een beetje beter’ met duidelijke kernwaarden in het DNA zoals: vertrouwen, eerlijkheid, deskundigheid, respect, samen bouwen, betrokkenheid en waardering.
De werkcultuur is open en flexibel, waar thuiswerken natuurlijk onderdeel van is. Wanneer je wel naar kantoor komt, dan kom je terecht in een inspirerende kantoorlocatie aan de rand van Utrecht, ideaal te bereiken met de auto, het openbaar vervoer of natuurlijk met de fiets.
De brasserie serveert elke middag een gratis luxe lunch, dus je kunt je broodtrommel thuislaten. De week beginnen we met een stand-up (of je nu op kantoor of thuis bent) en sluiten we af met een gezellige borrel in de brasserie.

Wat ga je in elk geval doen als CRM Database Marketeer?

Uitdenken en visualiseren van datalandschappen, datakoppelingen en customer journeys
Meehelpen bij de inrichting van nieuwe automatische campagnes, waarbij jouw focus ligt op de data en relevantie
Uitdenken en opzetten van nieuwe datakoppelingen (API of csv) waarbij je nauw samenwerkt met onze interne developers
Oppakken van CRM-inventarisatieprojecten waarbij je via gesprekken met de klant een scoping opstelt voor een CRM oplossing
Verkrijgen en bedenken van bruikbare insights uit de database en het opstellen van dashboards
Meewerken aan het opzetten en bedenken van nieuwe functionaliteiten, modules en producten in het Smart CRM & Marketing Platform (SMP).

Wat breng je mee?
 • Enkele jaren ervaring als CRM database marketeer of een aanverwante rol
 • HBO+/WO-denkniveau
 • Je bent goed in het doorgronden en begrijpen van een relationeel databasemodel
 • Je kunt inzichten en doelstellingen vertalen naar campagnes, systemen en structuren
 • Je weet wat er komt kijken bij het opzetten van een nieuwe datakoppeling en kunt dit uitstekend begeleiden en hierin adviseren
 • Jouw handen jeuken bij het zien van een CRM-database om analyses te maken of nieuwe (relevante) campagnes op te zetten
 • Communicatief sterk in woord en geschrift (Nederlandstalig)
 • Je bent praktisch en resultaatgericht
 • Pre: Ervaring met PowerBI
Wat krijg jij?
 • Een gevarieerde functie voor 32-40 uur per week
 • Aandacht voor een goede onboarding met vanaf de eerste dag een buddy en teamlead die je begeleiden
 • Interessante (maatschappelijke) opdrachtgevers voor wie jij echt het verschil kunt maken
 • Een jong en gedreven team met veel oog en aandacht voor data en CRM
 • Veel ruimte om mee te denken over verbeteringen aan het platform
 • Gratis heerlijke lunches en gezellige borrels in onze brasserie
 • Flexibele werkcultuur: variatie tussen kantoor en thuiswerken
 • Een inspirerende kantoorlocatie als uitvalsbasis
 • Een passend startsalaris (medior vanaf €3.300, senior vanaf €4.600)
 • Loyaliteitsbonussen
 • Nét wat meer vakantiedagen (24 tot maximaal 32), laptop, iPhone, reiskostenvergoeding en een fietsplan

 

Lijkt het jou leuk om ons team te versterken of ben je nieuwsgierig geworden?
Neem contact op met Thomas van Doorn (bel/app 06-25050398) en kijk samen wat mogelijk is! Of mail ons via vacatures@smartconnections.nl.

 

Over Smart Connections

We zijn een full-service customer engagement agency. Wij helpen onze klanten met inzicht en advies voor waardevolle klantrelaties, maar we helpen ze ook in praktische zin. Bijvoorbeeld met het ontwikkelen van waardevolle customer experiences, het integreren van klantdata in slimme CRM- en CX-platforms en het realiseren van effectieve klantinteractieprogramma’s.

We hebben een 100-tal opdrachtgevers in allerlei sectoren, waaronder ook veel organisaties met maatschappelijke relevantie. En weet je wat het mooie is? We zijn flink aan het groeien en zijn daarom op zoek naar nog meer slimme en leuke collega’s!

Solliciteer