Vacature: Marketing Automation Specialist

We hoeven jou vast niet uit te leggen wat je als een (technische) Marketing Automation Specialist doet; jij weet als geen ander wat dat inhoudt. Wél maken we graag duidelijk waarom werken bij ons voor jou een goede keuze is.

Maatschappelijke opdrachtgevers waar je het verschil maakt
Onze opdrachtgevers zijn veelal middelgrote organisaties die een positieve bijdrage leveren aan mens en wereld: culturele instellingen, goede doelen en bijvoorbeeld bibliotheken. Je doet dus niet enkel werk dat je leuk vindt, maar je draagt ook direct bij aan de groei van organisaties die de maatschappij verrijken. Inmiddels helpen we al meer dan 80 van dit soort organisaties met het efficiënter structureren van data en het automatiseren van campagnes en andere bedrijfsprocessen.

Een CRM platform waar je zelf aan de knoppen kunt draaien
We helpen klanten niet alleen in het automatiseren met hun huidige applicaties en platformen, maar we bieden zelf ook een CRM platform aan. Deze ontwikkelen we zelf, waardoor je zelf dus echt aan alle knoppen kunt draaien die je je maar wenst. De meeste van onze klanten werken ook primair met onze eigen CRM applicatie.

Een groeiend, enthousiast en jong bedrijf
Je komt te werken in een organisatie die groeiende is. Het team is jong en gedreven en probeert dagelijks zichzelf en onze diensten verder te ontwikkelen. De werkcultuur is open en flexibel, waar thuiswerken natuurlijk onderdeel van is. Wanneer je wel naar kantoor komt, dan kom je terecht in een inspirerende kantoorlocatie aan de rand van Utrecht, ideaal te bereiken met de auto en met het openbaar vervoer. De brasserie serveert elke middag een gratis luxe lunch, dus je kunt je broodtrommel thuislaten. De week beginnen we met een stand-up (of je nu op kantoor of thuis bent) en sluiten we af met een gezellige borrel in de brasserie.

Misschien toch nog even: wat je in elk geval mag doen bij ons
* Bouwen aan de code van een ons eigen CRM * Ondersteunen van nieuwe klanten bij de implementatie * Testen van (zelfgeschreven) scripts * (Veelal low) code doorspitten om verder te optimaliseren en geautomatiseerd te testen * Bouwen van tal van api-koppelingen met systemen die klanten in huis hebben * Je werkt voor en met diverse klanten, maar zult de meeste tijd bij ons op kantoor of thuis bezig zijn.

Wat kun je nog meer van ons verwachten?

 • Een gevarieerde functie met veel ontwikkelingsmogelijkheden voor 32-40 uur per week
 • Aandacht voor een goede onboarding
 • Interessante opdrachtgevers voor wie jij nog echt het verschil kunt maken
 • Een jong en gedreven team
 • Veel ruimte om mee te denken over verbeteringen aan het platform
 • Gratis heerlijke lunches en gezellige borrels in onze brasserie
 • Flexibele werkcultuur: variatie tussen kantoor en thuiswerken
 • Een inspirerende kantoorlocatie als uitvalsbasis
 • Een goed salaris (medior vanaf €3.200, senior vanaf €4.500)
 • Nét wat meer vakantiedagen, laptop, mobiel, reiskostenvergoeding en fietsplan

Wat breng jij mee?

 • HBO+/WO denkniveau
 • Minstens enkele jaren (3+) relevante ervaring als marketing automation specialist of developer
 • Je hebt ervaring met het werken in CRM platformen en met relationele databases
 • Je hebt ervaring met het opzetten en inrichten van automatische campagnes
 • Je bent resultaatgericht, gestructureerd en werkt goed in teamverband

Lijkt het jou leuk om ons team te versterken of ben je nieuwsgierig geworden? Neem contact op met Fons Verduin (bel/app 06-13023749) en kijk samen wat mogelijk is!

Over Smart Connections

We zijn een full-service customer engagement agency. Wij helpen onze klanten met inzicht en advies voor waardevolle klantrelaties, maar we helpen ze ook in praktische zin. Bijvoorbeeld met het ontwikkelen van waardevolle customer experiences, het integreren van klantdata in slimme CRM- en CX-platforms en het realiseren van effectieve klantinteractieprogramma’s.

We hebben een 100-tal opdrachtgevers in allerlei sectoren, waaronder ook veel organisaties met maatschappelijke relevantie. En weet je wat het mooie is? We zijn flink aan het groeien en zijn daarom op zoek naar nog meer slimme en leuke collega’s!

Solliciteer