Zorg en Welzijn

Klantgerichtheid in de Zorg en Welzijn branche

De zorgsector is constant in beweging. Consumenten worden mondiger en vergelijken de kwaliteit van zorg, producten en prijzen. Zorgaanbieders willen hun cliënten en andere stakeholders zoals familieleden, zorgkantoren en gemeenten,  een betere klantervaring bieden en de klantrelatie verstevigen. Dit vereist een nieuwe manier van communiceren en van organiseren.

Smart Connections heeft ervaring met verschillende typen organisaties in de zorg. Met onze ervaring en expertise helpen we in de transformatie naar een meer klantgerichte organisatie. Dat kan organisatiebreed of kleinschalig voor een specifieke klantgroep.

Klantinzicht

Een goed inzicht in de behoeften en prioriteiten van klanten is de basis voor een optimale klantervaring. Wij helpen onze opdrachtgevers in de zorg door ze inzichten te bieden in de markt, in cliënten en andere stakeholders. We analyseren alle beschikbare klantdata en vullen dit waar nodig aan met diepte-interviews om de werkelijke klantbehoeften te achterhalen.

Klantdialoog

Cliënten willen in toenemende mate gehoord worden. Wij helpen om een effectieve klantdialoog tot stand te brengen over alle kanalen heen. De kunst is om hierbij klantdata af te tappen uit alle bronnen en deze om te zetten in een 360° klantprofiel. Dit klantprofiel is de basis om een relevante klantervaring te creëren voor elk individu.

Waardevolle klantrelaties

Wij helpen organisaties bij het creëren van waardevolle klantrelaties. Dat is vrijwel altijd een samenspel van klantgerichte processen, een effectieve organisatie en slimme technologie, zoals CRM-software.

Ben je geïnteresseerd in het creëren van waardevollere klantrelaties in de zorg of welzijnssector? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan.

PLAN ONLINE EEN SMART TALK

Bespreek jouw vraag, uitdaging of plan met een onafhankelijke expert. Maak gebruik van ons speciale aanbod voor een gratis telefonische Smart Talk. Je krijgt direct feedback, tips en suggesties. Vrijblijvend.

Met een van de vier onderstaande experts:

Smart-Talk

Plan een Smart Talk

Onze opdrachtgevers in deze branche

Landelijke Huisartsen Vereniging
Gastouderbureau ViaViela
Nederlandse Vereniging voor een Vrijwillig Levenseinde
Brocacef
Nederlandse Internisten Vereniging
Sherpa
Wooninc Plus Vitalis
Vilans
Natuurbegraven Nederland
Philadelphia
MediQ
Doove Care Groep
ONVZ Zorgverzekeraar
Zuidzorg